Oderland Webbhotell

oderlandOderland Webbhotell är ett känt webbhotell för sin stabila driftmiljö och snabba servrar. Om du vill ha ett snabbt webbhotell utan massa problem så är Oderland det självklara valet.

Oderland har tre olika webbhotellspaket att välja mellan. Ett för privatpersoner, ett för företag och ett konto som kallas Premium+ som är ett mycket kraftigt webbhotellspaket. Privatkontot har tillräckligt med diskutrymme och trafik för de flesta privathemsidor och företagskontot har ännu mer. Alla webbhotellspaket har minst 256 MB minne för PHP vilket gör att Oderland är lämpligt val för krävande CMS och e-butikslösningar.

Oderland erbjuder inte bara vanligt webbhotell utan de har också VPS och dedikerad server för de som behöver det.

Pris: 69 kr/mån
URL: http://www.oderland.se

Specifikationer för Privatkonto
Utrymme: 10 GB Operativsystem: Linux
Trafik: 500 GB Språk: PHP 4-7 (välj version själv), CGI
Domäner: Obegränsat E-postkonton: Obegränsat
MySQL: Obegränsat med databaser Support: E-post, Telefon
MSSQL: 0 st Övrigt: Cronjobs, cPanel, 50% av en 1 CPU och 256MB RAM för PHP, SSL

Oderlands hemsida

Recensioner Oderland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Oderland
Average rating:  
 5 reviews
by Mikael on Oderland
Helt klart bästa hitintills

Oderland är utan tvekan det bästa webbhotellet mitt företag någonsin använt. Nu kör ju inte vi detta paket utan ett av de större efter våra behov.

by Karl-Johan on Oderland
Fungerar bra för företaget

Vårt företag kör Oderland som webbhotell och det är inget val vi har ångrat än.Oderland begränsar dock CPU-användningen som varje användare kan använda. Detta skyddar och begränsar användare. Om du t.ex. ska bearbeta en stor XML-fil på data så tror jag det kommer ta längre tid på Oderland än på andra webbhotell.

by Ola on Oderland
Helt klart nöjd

Skulle egentligen vilja ge dem 5 stjärnor för så mycket bättre är dem än andra skräpwebbhotell där ute, men jag känner ändå att de kan bli lite bättre.De är ändå det bästa webbhotell jag någonsin använt under mina 10 år i branschen.

by Johannes on Oderland
Helnöjd med Oderland

Oderland är det bästa webbhotellet jag provat. Fantastiskt bra och sällan problem. Använder deras privatkonto.

by Fredrik on Oderland
Oderland, det bästa webbhotellet jag haft

Om någon frågar mig vilket webbhotell jag skulle rekommendera så är Oderland det första webbhotellet jag kommer att tänka på.De är snabba och har ypperligt bra driftstatus sedan jag blev kund hos dem för flera år sedan.De använder också cPanel vilket jag gillar skarpt!