Egensajt Webbhotell

Egensajt är ett webbhotell som växt som ett starkt tänkbart alternativ på den svenska marknaden. De har gått från att tidigare vara nya aktörer till att nu vara ett webbhotell att räkna med.

De erbjuder dig som kund möjligheten att konfigurera ditt paket efter dina egna önskemål och detta kan vara speciellt bra om du har några specifika krav på webbhotellet. Kanske behöver du 512 MB minne till PHP, kanske behöver du Memcached eller så vill du konfigurera ett konto med mycket trafik bara. Allt detta är möjligt med Egensajt.

De har också två färdiga webbhotellspaket att välja mellan. Ett som är namngett Standard resurser och som innehåller 2 GB utrymme och det som behövs för att t.ex. driva en mindre företagshemsida eller blogg. De har även kontot Extra resurser som utökar resurserna lite. Men det är så enkelt att konfigurera exakt vad du behöver själv att detta nästan är det bästa förutsatt att du vet vad du behöver.

Pris: från 29 kr/mån
URL: http://www.egensajt.se

Specifikationer för Egensajt
Utrymme: 1-60 GB Operativsystem: Linux
Trafik: 1-5000 GB Språk: PHP 7 (och äldre versioner), CGI
Domäner: Obegränsat E-postkonton: Obegränsat
MySQL: Obegränsat Support: E-post
MSSQL: Nej Övrigt: Daglig backup, öppet köp, SSH, SSL, Memcached
Egensajts hemsida

 

Recensioner Egensajt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Egensajt
Average rating:  
 1 reviews
 by Fredrik
Bra och stabilt webbhotell

Jag har använt Egensajt som webbhotell i ett par år nu där jag kört en handfull av mindre hemsidor i WordPress. Det har fungerar väldigt bra överlag och jag har ingenting direkt att klaga på gällande dem i driften. Däremot kan jag tycka att man hade kunnat önska lite mer utrymme och trafik för priset man betalar.