Servage Webbhotell

Servage logoServage grundades redan 1998, fast under ett annat namn och har sedan dess vuxit till ett väldigt stor webbhotell. I grunden är webbhotellet tyskt och har sin datahall i Tyskland men har riktat in sig även på svenska marknaden och erbjuder svensk support.

Servage är ett bra webbhotell där man får väldigt mycket för pengarna. Eftersom servrarna står i Tyskland innebär det en snabb responstid för svenska kunder men även att du hamnar närmare övriga europeiska länder om den marknaden intresserar dig.

Det finns bara ett webbhotellpaket att välja mellan men det är anpassat att passa så många kunder som möjligt. Månadskostnaden bestäms av hur långt fram du betalar och på så sätt kan du få ner kostnaderna om du vet att du ska stanna som kund länge.

Pris: från 29 kr/mån
URL: http://www.servage.se

Vi rekommenderar inte Servage just nu! Se hela listan med webbhotell här.
Specifikationer
Utrymme: Obegränsat Operativsystem: Linux
Trafik: Obegränsat Språk: PHP 5, CGI/Perl, Ruby on Rails
Domäner: Obegränsat E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 1 000st Databaser Support: E-post, Telefon
MSSQL: Nej Övrigt: Cronjobs, ImageMagick, CURL, Zend Optimizer

Servage hemsida

Recensioner Servage

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Servage
Average rating:  
 1 reviews
 by Robban
Förvånansvärt bra

Jag var lite skeptisk när jag beställde webbhotellet eftersom det fanns så lite recensioner om Servage på nätet. Man kunde hitta något enstaka omdöme här och där men i det stora hela fanns det knappt något. Jag tycker det fungerar väldigt bra och idag har jag 5 bloggar hos dem. Snabbt och stabilt efter 3 månaders användning.