Inleed Webbhotelll

Inleed Webbhotell LogoInleed Webbhotell är ett svenskt webbhotell som drivs av företaget Yelles AB som varit aktiva på Internet sedan 2006. Webbhotellets servrar står i deras egna lokal i Falun med daglig backup på separata hårddiskar.

Inleed är ett väldigt prisvärt webbhotell med priser från 19 kronor i månaden för det billigaste paketet, vilket också räcker väl för privatpersoner med en egen blogg t.ex. I övrigt kör webbhotellet kontrollpanelen DirectAdmin.

Utöver vanliga webbhotellskonton erbjuder även Inleed andra hostingtjänster som t.ex. VPS, Dedikerad Server och Colocation.

Pris: från 19 kr/mån
URL: http://www.inleed.se

Specifikationer – Standardpaketet
Utrymme: 2000 MB Operativsystem: Linux
Trafik: 50 GB Språk: PHP 4.4 – 7, CGI/Perl
Domäner: Obegränsat E-postkonton: Obegränsat
MySQL: Obegränsat med databaser Support: E-post, Telefon
MSSQL: Nej Övrigt: Cronjobs, Memcache

Inleeds hemsida

 

Recensioner Inleed

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Inleed
Average rating:  
 4 reviews
 by Peter
Enormt prisvärt

Den prestanda och support du får för priset är helt enkelt oslagbart. Jag har aldrig tidigare blivit så personligt bemött som jag blir på Inleed. Rekommenderar det varmt!

 by Fredrik
Prisvärt webbhotell

Generellt sätt är Inleed ett bra webbhotell. Det är inte det bästa jag provat men samtidigt måste man väga in att det är ett väldigt billigt alternativ jämför med många andra. Jag skulle alla dagar i veckan välja Inleed framför Citysites och Binero. Där har varit vissa tillfälliga problem men överlag ett väldigt bra och snabbt webbhotell. Perfekt för privatpersoner och mindre företag!

 by Fredrik Lövgren
Fantastiskt!

Bra system och bättre support än jag någonsin fått någon annan stans, alla kategorier.

När jag skickar frågor till support har svaret kommit så snabbt att jag ibland råkat missta det för ett automatiskt svar.

 by Mats

Dom har blivit värdelösa. Dom skiter i att hjälpa dig ibland och använder "du kanske är blockad av vår brandvägg" som ursäkt

Hej Mats,Om vi inte skulle ha hjälp dig så låter det otroligt olyckligt. Hör gärna av dig direkt till mig på jens@inleed.se så ska jag hjälpa dig.MvhJens