Loopia Webbhotell

Loopia WebbhotellLoopia grundandes 1999 och är ett av de äldsta webbhotellen på den svenska marknaden. De är också ett av de största namnen när det kommer till webbhotell, vilket är ett bevis på att de lyckats göra något rätt under alla år.

Loopia har både privatpersoner och företag som kunder. Det känns dock som att webbhotellet passar företag bättre än privatpersoner, men det beror givetvis på vad man är ute efter. Hos Loopia får du inte extremt mycket utrymme eller trafik. Du får dock så pass mycket att det räcker för de flesta hemsidor och du får även en extremt stabil driftmiljö för din hemsida.

Loopia är helt enkelt ett mycket stabilt webbhotell och det är just det som många företag lockats av.

Pris: 89 kr/mån
URL: http://www.loopia.se

Specifikationer
Utrymme: 75 GB Operativsystem: Linux, Windows
Trafik: 750 GB Språk: PHP 7, ASP.NET 4.5, CGI
Domäner: Obegränsat E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 25 st databaser Support: E-post, Telefon
MSSQL: 0 st i Privatkontot Övrigt: Cronjobs, SSL

Loopias hemsida

 

Recensioner Loopia

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Loopia
Average rating:  
 11 reviews
 by Lisa Hoffmann
Bra support!

Superbra support som hjälpt till och svarat snabbt, kan verkligen rekommendera!

 by Chrille
Oseriöst företag.

Blev överflyttad till Loopia när dom tog över tjänsten från ett annat bolag, då blev det helt plötsligt dubbelt så dyrt?

Skickade vad jag skulle kalla en "bluff-faktura", dom ville ha betalt för en tjäns jag varken beställt eller behöver.

En snabb sökning på nätet visar att dom satt detta i system.

Jag har nu avslutat mina tjänster på loopia och bytt till en annan leverantör.

 by Johan Silvmark
Larvigt beteende.

Mycket lätt fråga att svara på men hamnade utanför kundtjänst ansvar. Larvigt beteende.

 by Alexander k
KÖP INTE domän av Loopia.se!!!!

KÖP INTE domän av Loopia.se!!!!
Detta är mer eller mindre lurendrejeri, jag köpte ett domän hos Loopia April 2019, och när jag skall rikta om mitt domän till min externa server så måste jag betala ytterligare 10kr/mån (ut över de 149kr jag redan betalat för domänet) för att kunna använda det.

Första gången jag sett en så girigt företag som "tvingar" in kunden i flera tjänster. Om du redan begått misstaget att köpa ett domän via Loopia är mitt tips att du gör en transfer av ditt domän till någon annan tjänst som INTE tar betalt för att rikta ditt domän till en extra server!

 by Roland Persson
Har blivit sämre

Vår förening har haft Loopia som webbhotell sedan 2006. Vi har blivit mer och mer missnöjda med deras service. Man gör teknikförändringar som drabbar kunder utan någon hänsyn till de problem som uppstår. Information om förändringar som påverkar webbsidornas funktion meddelas endast i kryptiska termer på deras driftblogg. Senast meddelades att man uppgraderar Windowsplattformen vilket innebär att lösenordsskydden inte fungerar. Vid förfrågan svarade Loopia att vi inte skulle drabbas, vilket var helt fel. För att hantera situationen krävdes en omfattande omstuvning där Loopia lämnade ofullständiga och felaktiga råd. Efter omstuvningen får man vänta upp till fem minuter innan uppdateringar sker.

Statistiken som ingår i priset har dessutom inte fungerat sedan december 2014!

Den nuvarande kundzonen är betydligt sämre än den förra.

Loopia svarar alltid snabbt på mail, men vad hjälper det när svaren är "goddag - yxskaft"!

Så mer än två stjärnor blir det inte.

 by Fredrik
Loopia är bra överlag

Jag har varit kund hos Loopia sedan 2008 och har använt deras företagspaket sedan dess. Genom åren skulle jag vilja påstå att Loopia har fungerat generellt sätt mycket bra. För några år sedan hade de långsamma anslutningar till databaserna men det har jag inte upplevt på länge nu. Det enda som jag tydligt märker skillnad på mot andra webbhotell är att uppdateringar för WordPress tar mycket längre tid hos Loopia än hos andra webbhotell. Servrarna känns inte överbelastade för hemsidorna laddas snabbt utan jag tror snarare de medvetet strypt något som gör att det går långsammare.

 by Ottos
Superbra!

Snabb svensk superbra support. Och bästa kontrollpanelen. Helt kanon!

 by Tommy
Fungerar bra

Vår hemsida till företaget ligger hos Loopia och vi har aldrig haft något problem med dom. Trevligt bemötande, punktliga fakturor och ett webbhotell som fungerar.

 by Harry
Rörig kontrollpanel

Loopia fungerar bra men deras kontrollpanel är urusel. De har någon ny variant men jag tycker inte den är direkt bättre heller. Det är svårt och rörigt att hitta det men ska ha och när man tillexempel lägger till nya databaser för wordpress så får man alltid lägga extra tid på skapa befogenheter för användarna, något som inte behövs hos något annat webbhotell jag provat.

 by Tobias
Trogen kund sedan många år

På Loopia har min företagshemsida och det har fungerat väldigt bra. För många år sedan hade de lite störningar som var irriterande men efter det har det varit bra. Eftersom jag tror på möjligheten att förbättra sig så sätter jag 5 stjärnor då jag tror de gjort just detta. Ett webbhotell i toppklass!

 by Johan
Mycket nöjd

Jag är mycket nöjd med Loopia och har varit det sedan jag valde webbhotell till min portfolio för 2 år sedan. Inga problem, alltid tillgänglig och snabbt går det!