Simply.com Webbhotell

simply.com logoSimply.com (tidigare UnoEuro) är ett webbhotell som erbjuder 4 olika webbhotellspaket beroende på hur mycket resurser du behöver. För små hemsidor räcker de billigare webbhotellspaketen vilket även håller nere priserna och för större hemsidor med mycket trafik kan du välja de större paketen som fortfarande är prisvärda.

En stor fördel med Simply.com jämfört med många andra webbhotell är att du har möjligheten att välja mellan både PHP och ASP. När du beställer ditt webbhotell kan du alltså välja om du vill köra Linux-miljö med stöd för PHP eller Windows-miljö med stöd för ASP.NET.

De flesta kunder är dock intresserad av PHP då flest CMS är skrivna i detta som t.ex. WordPress, WooCommerce, Joomla, Drupal m.fl. Det kan då vara tryggt att veta att Simply.com erbjuder PHP-version 7.0.x och en php_memory_limit satt till 512 MB för de mindre paketen och 1024 MB på de större paketen.

Vill du köra ASP så kan du såklart välja att köra Microsoft Access, men ännu bättre är förmodligen MS SQL som finns som tillval.

Pris: fr. 10 kr/mån
URL: https://simply.com

Specifikationer (Standard Suite)
Utrymme: 20 GB Operativsystem: Linux eller Windows
Trafik: Obegränsat Språk: PHP 5, ASP.NET 3.5/4.6
Domäner: Obegränsat, fast mot extra kostnad (1 medföljer) E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 10 st Support: Ticket-system
MSSQL: Tillval Övrigt: Cronjobs, gratis SSL med Let’s Encrypt, SSH, DNSSEC-signering

Simply.com hemsida

 

Recensioner Simply.com

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Simply.com Webbhotell
Average rating:  
 1 reviews
 by Henrik
Mycket för pengarna

Jag tycker man får mycket för pengarna hos Simply.com och hemsidan laddas även väldigt snabbt som är viktigt för Google. Finns ingenting jag saknar.