FS Data Webbhotell

FS DataFS Data är ett webbhotell som håller en mycket hög klass där kvalitet alltid kommer för kvantitet. Det är därför heller inte det billigaste webbhotellet du kommer hitta, men om du vill ha lite problem och bra tillgänglighet på din hemsida så bör du ta en närmare titt på FS Data.

FS Data har två webbhotellpaket. Det billigare paketet heter FS Premium XL och kostar 149 kr exkl. moms. Paketet har tillräckligt mycket utrymme och trafik för ett webbhotellspaket och när du växt ur det är det förmodligen ändå dags att kolla på VPS eller dedikerad server.

FS Data är en tjänstleverantör som inte bara erbjuder vanligt webbhotell. De kan hjälpa dig med mycket och har även colocation, VPS och dedikerad server som du kan växa till.

Pris: 186 kr/mån
URL: http://www.fsdata.se

Specifikationer
Utrymme: 20 GB Operativsystem: Linux, Windows
Trafik: 300 GB Språk: PHP, ASP.NET 4.5, CGI, Ruby on Rails, JSP
Domäner: Obegränsat E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 60 st databaser Support: E-post, Telefon
MSSQL: Extratjänst Övrigt: Cronjobs, SSH, SSL, SFTP
FS Datas hemsida

 

Recensioner FS Data

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FS Data
Average rating:  
 8 reviews
 by Orhan
Awful.

Can't get my money back. It has been over two months. Not recommended at all.

 by Sara
Totalt oseriöst företag som blåser kunder på pengar

ANLITA INTE FS Data. Jag råkade sätta in 149 kronor för mycket då jag inte fick någon bekräftelse på insättningen. När jag hörde av mig till internetsupporten skrev de först att jag skulle få tillbaka pengarna men sen skrev en person att det kunde jag inte få. Jag öppnade ett nytt ärende men det stängde de ner direkt. Jag vände mig till Konsumentverket och därefter till Kronofogden för att få tillbaka mina pengar. Det värsta bemötandet jag någonsin upplevt från ett företag. Jag bytte direkt till Oderland. De är så mycket bättre. Kan varmt rekommendera Oderland.

 by Johan
Varning!

Varning!
FS-data har gått från att vara det självklara valet, med hög kompetens och väl fungerande servrar till att nu vara en katastrof av dålig funktion, avsaknad av kunskap och ointresserad personal.

 by Jonathan
Alltid bra service

Vi har kört FS Data ett par år nu och kan gladligen säga att jag är väldig nöjd med webbhotellstjänsten hos dem. Alltid snabb support via både ärende samt telefon, bra pris på domäner och upptiden har blivit bra mycket bättre senaste året.

 by Andreas
Dålig säkerhet

Vi körde dem under ett par år då vi tröttnat på driftproblemen hos city-network. FS-data fungerade bra och det var bra support. Hade dock problem med att våra mail ofta blev spam-markerade. Men det största problemet var när en wordpress-sajt på vårt konto blev utsatt för en exploit så visade det sig att alla http-besök körde på min användares rättigheter. Denna exploit kom med andra ord åt mina andra sajter och förstörde ett par av dessa. En http-besökare ska aldrig köra med användarens rättigheter.
Det blev med andra ord byte tillbaka till CN.

 by Björn K
Lite för dyrt för oss

Totalkostnaden för webbhotell är inte så mycket för ett företag med några anställda men vi är tveksamma till om vi verkligen får mer hos FS Data än vad vi skulle fått hos vissa konkurrenter. De är ganska dyra och för det priset du betalar så hade man önskat att man blev befriad från problem och tekniska störningar men det blir man inte. För priset de tar är FS Data inte värda mer än 3 stjärnor och många företag hade säkert klarat sig lika bra på billigare och mer prisvärda konkurrenter.

 by Hannes
Bästa webbhotellet?

Vi kört FS Data i ganska många år och är väldigt nöjda med tjänsten. Jag har inte provat så många webbhotell men det känns verkligen att detta är ett seriöst webbhotell med bra support, upptider och funktioner. Skulle vi välja webbhotell igen så skulle vi valt FS Data.

 by Klas
Stabilt för oss

Vi har använt FS Data för vår företagshemsida där jag är driftansvarig för sidan. Jag har ingenting att anmärka så jag antar att webbhotellet är bra 🙂