Miss Hosting Webbhotell

Miss Hosting LogoMiss Hosting är ett nytt webbhotell som grundades 2014 och som lagt stora resurser på att göra det enkelt för såväl privatpersoner som företag att komma igång med en hemsida eller blogg.

Webbhotellets servrar är en del av en större datahall med en geografisk placering i Stockholm för bra åtkomsttider inom hela Sverige. Miss Hosting har även valt att satsa på den mycket populära kontrollpanelen cPanel som tillför många funktioner och där man lätt känner igen sig.

Miss Hosting har totalt tre olika webbhotellspaket att välja mellan. Det billigaste paketet är Basic och riktar sig främst till privatpersoner som endast har en hemsida eller blogg. Mellanpaketet Professional och Ultimate är webbhotellspaket med möjlighet att lägga till fler domäner och databaser och där diskutrymmet även växer. Dessa paket passar perfekt för företag och privatpersoner med lite högre krav. Du har även möjligheten att köra e-butiken och lite tyngre webbapplikationer hos Miss Hosting med 256 MB minne för PHP.

Pris: fr. 39 kr/mån – Just nu fr. 10 kr/mån första året!
URL: http://misshosting.se

Specifikationer (Professional – Mellanpaketet)
Utrymme: 100 GB Operativsystem: Linux
Trafik: Obegränsat Språk: PHP 5, CGI (PERL)
Domäner: 10 st E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 10 st Support: E-post, Telefon, Chatt
MSSQL: 0 st Övrigt: Cronjobs, cPanel

Miss Hostings hemsida

Recensioner Miss Hosting

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Miss Hosting
Average rating:  
 7 reviews
 by L
Stor varning!!

Stor, stor varning!! Läs detta om ni inte vill få prick och hamna hos Kronofogden.

Jag avslutade mina tjänster hos Misshosting. De skickade trots detta ut en räkning om förlängning. När detta hände kontaktade jag dem och kollade om allt var uppsagt och frågade vad jag skulle göra med räkningen. De sa att allt var ok och att jag kunde strunta i den.

Ett par månader senare började det. Via Misshosting hade Sveafinans skickat min räkning till Kronofogden trots att jag varje gång fått en påminnelse om betalning (på det uppsagda abonnemanget) kontaktat Misshosting och de sagt att jag bara kunde strunta i det.

Slutligen fick jag en spärr hos Kronofogden. Dock kunde jag begära att få den borttagen via skriftlig begäran. Fixade detta. Tror ni att Misshosting och Sveafinans har svarat på Kronofogens förfrågan? Nix!! Om fyra dagar är tidsfristen ute. Här sitter jag och har en spärr tack vare Misshosting och jag har inte gjort något fel. Flera år är ekonomiskt förstörda för min familj.

Mitt råd! Välj annan operatör.

Tråkigt när det ekonomiska tar en sådan vändning.Om du som konsument blir felaktigt fakturerad (oavsett bolag) är det viktigt att berätta att den bestrids i alla instanser. Först till företaget i fråga, sen till Inkassobolaget och avslutningsvis även till Kronofogden. Om en faktura bestrids kommer Kronofogden inte agera på den och det är upp till företaget/Inkassobolaget att driva ärendet juridiskt om de anser sig ha rätt till betalningen. Det är också en process de flesta företag backar ur om det finns tveksamheter i hur ett ärende hanterats.

 by Martin
Dålig support och tjänster som ej fungerar

Är väldigt missnöjd eftersom support vägrar undersöka problem med e-postservrar. Jag har jobbat heltid med IT-support sedan 2007 och driver själv idag ett IT-företag med hundratals kunder.

Vi har försökt få e-posten att fungera utan SSl för våra kunder enligt angivna inställningar men e-postservrar stödjer ej detta (trots att de officiellt ska göra det). Supporten har nu i 18 dagar argumenterat istället för att själv undersöka problemet.

Vi fick även stora problem när vi skulle flytta över våra kunder till MissHosting med nedsläckta hemsidor och ingen som ville undersöka eller lösa problemet. I Sverige har vi fått bra kontakt med en person i supporten som kan hjälpa oss med denna bit, men annars är supporten som de använder i Indien och Öst-Europa väldigt bristfällig och ojämn i kvalité. Många timmar går till att skriva till supporten utan att de lägger tid på att lösa problemen

 by Johannes
Snabbt och stabilt till ett bra pris

Jag vet inte om det är för att Miss Hosting är ett relativt nytt webbhotell, men dels känner man en enorm kundomsorg och hjälpsamhet från deras sida samtidigt som man får ett webbhotell som är snabbt och stabilt. Jag har försökt tänkt på något som skulle kunna vara negativt och det enda jag kan komma på är att de skulle kunna ha mer information om tilläggstjänster och guider för nybörjare på sin hemsida, men webbhotellet i sig kan efter 5 månader inte sammanfattas annat än perfektion.

 by Manne
Svajiga servrar

Fungerade klanderfritt den första veckan. Sen dess har deras servern varit uppe och nere när den känner för det.

 by eGotti
Mycket snabbt och stabil

har registerat 20domäner hos de och Ulimited hosting för 4 månader sedan. Allt funka bra och snabbt för att servern ligger hät i sverige!!

 by Agneta
Stabilt med snabb service

Jag har haft MissHosting i några månader nu och de har både varit väldigt snabba på att svara på frågor vid köp, väldigt aktiva i att ge god service och hittills så flyter allt väldigt smidigt med webbplatsen. Cpanel som de använder är också väldigt trevligt.

 by Fredrik
Mycket bra så här långt

Jag har använt mig av Miss Hosting för en handfull av webbplatser i drygt 2 månader och allting har fungerat väldigt bra. Webbhotellet är inte gammalt så det är svårt att avgöra hur de är över lång tid. Men jag har fått väldigt bra vibbar av Miss Hosting och de verkar vara väldigt kundvänliga.