De bästa webbhotellen för en egen blogg

Webbhotell för WordPressSka du lägga upp en egen blogg och letar webbhotell, så känner du säkert redan till WordPress. WordPress anses av många vara det absolut bästa bloggverktyget så det är inte omöjligt att du också valt just WordPress för din blogg.

WordPress är inte speciellt krävande i sitt grundutförande och kräver inte så mycket av webbhotellen. Det gör att du har en ganska stor frihet att hitta ett webbhotell som passar dina andra behov. För en privatperson brukar detta oftast vara kopplat till ekonomiska faktorer.

Om du ska öppna en privatblogg och inte har något intresse av att tjäna pengar på den så välj det som passar din ekonomi bäst. One.com är det billigaste webbhotellen du kommer att hitta för 15 kr/mån. Om priset är viktigt är det ett okej val.

Har du däremot som mål att tjäna lite pengar på din blogg så kanske det är bättre att satsa på ett webbhotell som är lite bättre och har lite mer kräm att ge din hemsida (blogg).

Det finns webbhotell som erbjuder första året till ett väldigt lågt pris (Kampanj) så du kan prova på webbhotellet utan att behöva investera allt för mycket pengar. Efter första året betalar du dock normalt pris. Detta kan vara ett bra alternativ om du tänkt tjäna pengar med tiden.

Både City Network och Crystone har kampanjpriser för första året där du endast betalar en väldigt liten kostnad.

Om du tänkt lägga upp en blogg för ett företag så kan det nog vara smart att undvika de allra billigaste valen. Men även företag kan givetvis känna av tuffa tider och då är inte jättekul att investera pengar i ett webbhotell för en blogg som kanske inte har för avsikt att ge speciellt mycket avkastning i början.

City Network och Crystone är två utmärkta val och deras normalpriser på 74 kr/mån respektive 65 kr/mån anses vara webbhotellpriser i mellanklassen.