Just nu – Kampanj på webbhotell hos Webbdo

Du som är på jakt efter ett billigt webbhotell eller för att slå till i rätt tid bör passa på nu. Just nu är där kampanj hos Webbdo.se där du får deras Guld-pkaet för endast 9 kronor i månaden, istället för 49 kronor.

Webbdo är ett bra svenskt webbhotell som har tre olika webbhotellspaket att välja mellan. Kampanjen som är aktuell gäller deras mellanpaket ”Webbdo Guld” som bl.a. bjuder på följande specifikationer.

  • 1500 MB utrymme – Tillräckligt för en eller flera stora hemsidor och bloggar
  • 40 000 MB trafik – Tillräckligt för mer än 10 000 besökare om dagen*
  • 256 MB PHP-minne – Gör att tyngre CMS och e-handelssystem som t.ex. Joomla och Magento flyter på bra.
  • 10 tilläggsdomäner – Möjligheten att köra flera hemsidor med egna domäner under samma webbhotellskonto.
  • 15 MySQL-databaser – Skapa upp till 15 helt separata MySQL-databaser.

cpanel logoWebbhotellet kör den populära kontrollpanelen cPanel som är välkänd, snabb och väldigt kraftfull. Där kan du enkelt och snabbt administrera domännamn, e-postadresser, databaser, schemalagda aktiviteter o.s.v.

Webbdo har genom cPanel möjligheten att erbjuda dig som kund enkelheten att installera programvara med bara några enstaka klick. För en nybörjare underlättar det en hel del att bara välja vad man vill installera så blir det tillgängligt på bara några enstaka klick. WordPress är relativt enkelt att installera men det är ändå ett paket med filer som ska laddas ner, packas upp och sedan laddas upp med FTP. Därefter behöver man även skapa databas och databasanvändare för att kunna påbörja själva installationen av WordPress. Även om denna metod är bättre då du kan få WordPress på svenska direkt så visar det ändå på enkelheten att genom kontrollpanelen enkelt kunna installera de program man önskar.

Spara 480 kronor första året

Om man är på jakt efter ett bra webbhotell och dessutom kan spara 480 kronor för första året så kan det inte bli mycket bättre. Flera andra webbhotell erbjuder även titt som tätt kampanjer för att göra deras webbhotellspaket extra attraktiva hos blivande kunder. För dig som kund är det rena drömläget och här på vår hemsida hittar du en tydlig jämförelse av alla webbhotell.

Priset viktigt för privatpersoner

Att komma billigt undan när man köper webbhotell och domännamn är mest eftertraktat av privatpersoner som vill lägga upp enklare hemsidor eller privata bloggar. Företag har oftast inte samma ekonomiska begränsning även om ett erbjudande givetvis kan vara avgörande i deras val också.

Bloggare som går från att använda gratis bloggtjänster till att använda WordPress med eget domännamn finner ofta kampanjer väldigt attraktiva. Har man egen blogg och tar det steget är det dock inte ovanligt att man har så pass mycket trafik att man faktiskt kan tjäna en hacka på sin blogg.

Även för familjer och hobbyprogrammeraren som ska lägga upp sin första hemsida är priset en mycket viktig faktor. Att då kunna ta del av en kampanj som gör första året mycket billigare kan absolut bli den avgörande faktorn.