One.com Webbhotell

one-comOne.com är ett populärt webbhotell för privatpersoner eftersom det är så billigt. Det billigaste paketet idag ligger på 20 kr exkl. moms (25 kr för privatpersoner). Detta paket ger dig möjligheten att en hemsida med 25 GB utrymme.

Webbhotellet är inte känt för att vara det snabbaste, men fungerar bra för en privat hemsida eller en blogg med WordPress. Ett mer kraftfullt CMS som Joomla eller Drupal kommer inte nödvändigtvis fungera lika bra. Vi rekommenderar därför inte One.com till stora webbtjänster och för företagshemsidor.

One.com är hur som helst ett av de billigaste webbhotellet i Sverige och för 25 kr/mån är det ett klipp för den som vill börja blogga under ett eget domännamn, lära sig göra hemsidor eller vad det nu är du önskar.

Pris: 25 kr/mån
URL: http://www.one.com

Specifikationer
Utrymme: 25 GB Operativsystem: Linux
Trafik: Fri Språk: PHP
Domäner: 1 st E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 1 st Support: E-post
MSSQL: 0 st Övrigt:  512 MB RAM & SSL
One.com hemsida

 

Recensioner One.com

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

One.com
Average rating:  
 21 reviews
 by BoKolioo
Girigheten ger massflykt

Har haft många domäner där och hrmsidor på basicnivå och har nu sett kostnadens hutlösa höjning för deras lekstuga. Nä nu kommer jag dels att säga upp alla tjänster hos dem och dels tvingas bestrida fakturor med nya avtal vi inte kommit överens om. Synd eftersom jag varit trogen kund länge.

 by Frédéric Iriarte
bluffmakare och bedragare

One.one höjer sina priser och utrymme utan medgivande eller meddelande till kunden, dessutom visa webadresser är blockerade på facebook och messenger. Vilket fyll sätt att få mer betalt för samma tjänst. One.com är en bluffmakare och bedragare.

 by Weine
Sämsta Företag Någonsin

Måste tyvärr hålla med "Sep 16, 2017 by Rikard on One.com".

One.com är som Rikard skriver "bluffmakare och bedragare"

 by Desmond Miles
Väldigt dålig service

Dålig service som inte alls är flexibla för att tillgodose kundens behov. Oerhört missnöjd och skulle inte rekommendera detta för seriösa personer!

 by Rikard
Sämsta företag någonsin

One.com är det sämsta webbföretaget jag har haft med att göra på 10 års tid och då har jag testat många budgetlösningar, dom försöker få betalt för tjänster som är uppsagda och skickar fakturor och påminnelseavgifter för tjänster man inte har det enda sättet att säga upp det på vid det tillfället är att logga in på en kontrollpanel man inte har med ett lösenord man inte har.
Håll er så långt borta från detta företag som ni kan dom är bara bluffmakare och bedragare.

 by BAL Studio Glassliperi
Försvunnen hemsida

Min hemsida har försvunnit!!!

Någon som vet varför?

Har mailat one.com för 14 dagar sen, inget svar!!

 by R B
Inget kundfokus

Kan inte rekommendera One.com. Spamfiltret har t ex ingen funktion att godkänna avsändare så jag har fått sluta använda deras mail för vissa kunder. De vet om problemet men vill inte göra något åt det. Har inte fått hjälp eller gehör för något önskemål eller synpunkter någon gång så deras kundfokus är mycket lågt. Nu har de dessutom höjt priset med 25% utan att lägga till ny funktionalitet...

 by B.P.
mycket dålig service

Supporten på one.com är oförskämd, svarar inte på frågor, alltid har de bråttom hinner inte svara på frågor.
Även om vi stängde vår webbsiten forsätter de att skicka räkningar till oss.
Att säga upp avtalet hos dem är nästan omöjligt. Om du skall ha webbhotell välj ett annat företag. Välj en riktig och seriös firma istället.

 by Richard
Saknar basfunktioner för mail

Saknar funktion för att godkänna mailadresser så mailen inte hamnar i spamfiltret.

 by Jerry
Dyrare än man tror

För det första så är kostnaden 18,75 i månaden och inte 15 kr. Åtminstone på de räkningar jag får så har man lagt till en moms. Dessutom har one.com en benägenhet att skicka fakturor hem i brevlådan där ytterligare en kostnad tillkommer. Känns onödigt och faktiskt irriterande när man ändå betalar på nätet.

 by Angelica
Nöjd

Jag är otroligt nöjd. För det första är de otroligt billiga och supporten är den mest fantastiska.

Även när jag inte ens kunde nå supporten skrev jag på deras facebooksida och fick svar på 6-8 sekunder varav de hjälpte mig där.Web editorn är bra för de som inte är så erfarna men den integrerar otroligt bra med t.e.x. Adobe Muse.

Wordpress fungerar också otroligt bra om man vill ha det.Att kunna ha oändligt med bloggar och wordpress-sidor under ett subdomän är också fantastiskt.Sen måste jag igen tillägga att deras support är underbara. Brukar tjata om hjälp i den svenska och det var en kille som alltid skrev att det var en solig dag även fast det regnade hos mig. De blir inte frustrerade utan hjälper så mycket som det går!

 by Johan
Riktigt ortodox

Har aldrig varit med om ett mer omständigare företag när det kommer till support och förändringar. Riktigt dåligt med det mesta av det som erbjuds. Det som kan reta mig är bl.a. extremt sen e-post med både att ta emot och att skicka.Har sedan tidigare Loopia och där har allt fungerat super med allt även om de är lite dyrare så är det värt det. Misstaget att registrera på One var tyvärr inte mitt utan någon annans och då med anledningen till att det var billigt. Man får det man betalar för helt enkelt.Nu löser vi problemet vilket är en riktig huvudvärk. Så fort ägarrättigheterna är klara här nu så är det att authkeya sig därifrån omedelbart.

 by Elliot
Bra för studenter

Det finns kanske bättre webbhotell men för en fattig student är detta lätt det billigaste alternativet som knappt märks på en budget och det i kombinationen med att allt fungerat för mig så får det 4 av 5 i betyg. Vissa småsaker kunde varit bättre men för priset tycker jag man knappt kan förvänta sig mer.

 by Sussi
Skitföretag

Helt otroligt dåligt skitföretag. Hemsidan hackad efter att de just gjort förändringar i pHp inkl annat. Mitt fel påstod de. Lösenordet (som jag är ensam om att använda). Sitter på ett vanligt bredbandsnät. Lösenordsskyddad dator, likaså hemsida (enda admin). med både brandväggar och virusprogram. Hur många tekniker/konsulter hos dem har haft tillgång till servrarna och lösenordsfiler där nu nyligen?? Vill de inte berätta. Inte heller hur/om deras servrar är ens är skyddade på ngt sätt mot dylika intrång. De skickar en mening de påstår står i ngt villkor, om att de inte tar ngt som helst ansvar för vad som händer med data som ligger på deras servrar. Det är förbanne med deras ansvar och skyldighet att se till att de skyddar kundernas info på servrarna. Backup. Jo några filer skickades över som man måste anlita en konsult för att begripa hur och var den ska läggas upp och med olika program=fpt? mm. Databaser som ska läggas tillbaka och hur. Hur i helvete ska en vanlig användare kunna sådant!!!!! Inte vår sak säger chattsupporten. Har ett företag där nu 34 företagare blivit drabbade och one.com skyller bara ifrån sig utan att ta ngt ansvar för sina egna servrar och säkerhetsluckor där. Supporten är skit och kan=vill inte förklara hur det kan vara mitt fel med alla de skydd och åtgärder jag vidtagit för att förhindra ngt sådant. Mitt fel ändå påstår de... Logik?? Supporten klarar bara av att skicka länkar till wikipedia betr hackning, länkar till villkoren mm. Vad faan gör de egentligen för sin lön???? Vi användare kan själva slå upp ord på wikipedia, villkor mm

ANLITA DEM INTE OM DU INTE SJÄLV VILL FÅ SKULDEN FÖR ALLT SOM HÄNDER PÅ DERAS SERVRAR MED DIN HEMSIDA OCH SEDAN FÅR DU ÄNDÅ BETALA NÅGON UTOMSTÅENDE FÖR ATT FIXA TILL DET!!!

 by Trådlöstq
Säga upp omöjligt

Välj inte detta webbhotellet om du inte vill ha dem som BFF. Att säga upp fungerar inte. Säger du upp skickar de faktura ändå och påstår att uppsägningen är gjord för sent. Du betalar och nästa år får du en ny faktura. Uppsägningen du gjort året innan kan de inte hitta. Nu är min kund inne på tredje året som BFF utan att komma loss. Värre blir det att hennes mailadress hon får lösenorden på har försvunnit. Den kan man inte ändra utan att logga in på kontrollpanelen och lösenordet finns på den gamla mailen. Moment 22.

 by Peter Lundgren
Otroligt bra!

Har bara positiva saker och skriva om one.com. Varit i kontakt med supporten (chattsupporten) säkerligen 10 gånger under med tid som jag ägt min domän, varje gång har jag trott att allt är kört, men de har varit snabba, serviceminded, och jäkligt duktiga, ett STORT plus är öppettiderna 24/7 på chatten. Jag upplever inte heller att jag saknar något som admin för min sida, allt finns. Så topp betyg, har, och kommer rekommendera one.com till vänner och folk jag känner.

 by Arne Hedeboe Andersson
Consultant

Mycket prisvärt. Få störningar. Support dygnet runt.

 by Jimmie Karlsson
Billigt och bra

Min privata blogg med WP fungerar hur bra som helst. Jag kör några tillägg med köpt tema och jag har inte märkt några problem. Priset är sjukt billigt och jag kan inte begära mer.

 by Jenny S
Välj inte One.com

One.com är ett billigt webbhotell men också ett som man bör undvika om man inte har en väldigt enkel hemsida. Vår företagshemsida använder Joomla och det fungerade inte alls bra hos One.com så vi bytte till Binero för 2 år sedan.

 by Danne
Inte så nöjd

Fungerade bra i början när jag hade en enkel sajt men man växer snabbt ur kläderna på One. Det är inget webbhotell jag rekommenderar om du vill köra något som ens är lite avancerat. Joomla var segt som sirap och WordPress fungerade knappt med de tilläggen jag ville ha. One är dock ett väldigt billigt webbhotell. Så det får 3 stjärnor.

 by Patrik
Superbilligt webbhotell

Fungerar hur bra som helst för min sajt. Det enda jag saknar är möjligheten att lägga till mer än ett domännamn. Men för dessa pengarna är det ändå suveränt bra.Jag har varit kund hos dem i snart 3år och har aldrig haft några stora problem.