Wopsa Webbhotell

Wopsa LogoWopsa är ett webbhotell som funnits med i leken ett tag och är idag en del av Cygrids Communications AB. Webbhotellet har sitt säte i Eslöv med en egen modern serverhall som bl.a är utrustat med klimatkontroll, brandskydd, redundant kraftförsörjning & Internetåtkomst m.m.

Hos Wopsa har du möjligheten att välja mellan de tre olika webbhotellspaketen Bas, Pro och Elite. Det finns även ett Windows-konto för dig som vill köra ASP och MSSQL.

Webbhotellspaketen skiljer sig med utrymme, trafik, antal extra domäner m.m. Det billiga Bas-paketet räcker för dig som t.ex. har en ny blogg, liten företagshemsida m.m. och det är enkelt att uppgradera till ett kraftfullare konto om du i ett senare skede önskar det.

En fördel med Wopsa framför många andra webbhotell är att de har stöd för JSP och Ruby on Rails, samt att de kör cPanel som kontrollpanel.

Pris: fr. 50 kr/mån
URL: http://www.wopsa.se

Specifikationer – ”PRO”
Utrymme: 10 GB Operativsystem: Linux, Windows
Trafik: 25 GB Språk: PHP, JSP, RoR, ASP.NET, CGI
Domäner: 15st E-postkonton: Obegränsat
MySQL: Obegränsat med databaser Support: E-post, Telefon
MSSQL: Tillägg Övrigt: Cronjobs, cPanel

Wopsas hemsida

Recensioner Wopsa

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wopsa
Average rating:  
 3 reviews
 by Karsten K
Snabb som attan

Hitta äntligen en host som gjorde att min wordpress sajt går bra men alla plugins. Antingen är det avstängt eller det eller så begränsar dem minnet osv ... Andra webhosting lovar så mycket men erbjuder inget (obegränsat stod det, blev tillsagd efter 21GB trafik att obegränsat betyder normal anv). Frågade hos Wopsa och de skrattade. TACK för all hjälp med flytten! Ni är super.

 by Jan Bergvall
Äntligen

Äntligen ett webbhotell där min webshop fungerar som den skall. Bra support som faktiskt kunde något och hjälpte mig igång direkt via telefon. Härligt !!

 by Fredrik Eriksson
Bra på många punkter

Wopsa är ett av de webbhotell jag använt mig av som längst och tycker det är ett väldigt bra alternativ. De har aldrig riktigt haft några strul eller överbelastade servrar så allting har fungerat mycket bra under de senaste 5 åren.Jag skulle önska att de gav lite mer trafik, lite fler domäner m.m. Men och andra sidan är det kanske just detta som gjort att Wopsa kunnat leverera vad de lovar. I övrigt är det egentligen bara supporten som skulle kunna bli lite snabbare att svara på obekväma tider, men även det är inget som jag direkt varit behov av.