Datakultur Webbhotell

datakutlur logoDatakultur är ett svenskt webbhotell i Malmö som levererat webbhotellslösningar sedan början på 2000-talet. Deras servrar står placerade i Malmö och kör cPanel som kontrollpanel. cPanel är förmodligen den mest använda kontrollpanelen för webbhotell som erbjuder väldigt många funktioner och ett lätt gränssnitt att administrera flera domäner, e-post-adresser, DNS m.m. i. Om du tidigare använt cPanel så kommer du känna dig som hemma hos Datakultur.

Datakultur har två olika webbhotellspaket att välja mellan. Det första paketet är redan ett väldigt kraftfullt paket och räcker förmodligen till de flesta privatpersoner och företag om ni inte är i behov av något speciellt. Priset för det billiga paketet ligger i linje med vad många webbhotell erbjuder för privatpersoner. Specifikationerna för webbhotellet nedan gäller just detta och utöver det erbjuder även Datakultur ett mer kraftfullt paket för de med ännu större krav.

Datakultur är nedstängt sedan uppköpet av Wopsa. Du bör vända dig till dem för mer information eller jämföra andra webbhotell.

Specifikationer – Lilla paketet
Utrymme: 10 GB Operativsystem: Linux
Trafik: 40 GB Språk: PHP, CGI
Domäner: 50 st E-postkonton: 100st
MySQL: 5st Databaser Support: E-post
MSSQL: 0 st Övrigt: Cronjobs

Recensioner Datakultur

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Datakultur
Average rating:  
 1 reviews
 by Ann
Finns inte längre

Gått ihop med Wopsa (uppköpta)