Binero Webbhotell

bineroBinero startade sin verksamhet 2002 under namnet Aleborg Solutions. Webbhotellet blev snabbt känt för sin driftsäkerhet och vänliga support. Idag är Binero ett stort företag inom branschen och ett av Sveriges största webbhotell.

Binero erbjuder två olika webbhotellspaket. Det ena är inriktat till privatpersoner och det andra till företag.  I specifikationerna nedan har vi valt att visa vad du får i webbhotellet för privatpersoner. Företagskontot har lite bättre specifikationer och om du ska köra någon mer kraftfull applikation, som t.ex. en e-butik så bör du välja företagspaketet då PHP-minnet är 64MB vs 256MB.

Pris: 79 kr/mån
URL: http://www.binero.se

Vi rekommenderar inte Binero just nu! Se hela listan med webbhotell här.
Specifikationer
Utrymme: 100 GB Operativsystem: Linux, Windows
Trafik: 2 000 GB Språk: PHP 5, ASP.NET 4.0, CGI
Domäner: Obegränsat E-postkonton: Obegränsat
MySQL: Obegränsat med databaser Support: E-post, Telefon
MSSQL: 1st Databas Övrigt: Cronjobs

Bineros hemsida

Recensioner Binero

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Binero
Average rating:  
 10 reviews
 by Simon
Har blivit kasst

Sidan nere hela tiden och jätteostabil, ska byta webbhotell, Binero har verkligen blivit dåligt

 by Jonte
Godkänt

Binero är bara ett av många webbhotell jag provat och använder och rent sammanfattat skulle jag vilja säga att de är "Okej". Varken mer eller mindre tycker jag de förtjänar. Binero var betydligt bättre förr och i sitt ess låg de lätt på fyra eller kanske t.o.m. fem stjärnor. Idag är de dock bara en i högen och det känns inte som man kan förvänta sig någon mirakulöst bra service hos dem. Det kommer gå segt ibland och det kommer finnas nertid. Men det är inte så farligt mycket även om det i tid och otid kan vara extremt störigt.

 by Mona
owner

De har just av misstag nedgraderat mitt konto och därmed tagit bort hela mitt företags hemsida! De mailar (!) efter flera påtryckningar och erkänner sitt misstag, säger att de inte kan göra något och att jag får bygga upp min hemsida på nytt. Det tar nog bara några veckor... Man får inte ringa någon ansvarig chef, allt kommunikation sker per mail.

Inte direkt att rekommendera!

 by Mikael Mälarström
Binero saknar bara en sak...

Jag administrerar mellan 80-120 webbplatser på årsbasis, och har arbetat med Binero, Loopia, Crystone, City Network med flera. En av de största bristerna hos Binero när man har en affärskritisk webbplats är omöjligheten att ändra webroot. Vill jag lansera en ny version av en webbplats på domän.se måste jag först skapa en ny "webbplats" och databas = all fine. När jag sedan vill lansera nya versionen behöver jag kopiera över filerna mellan webbplatserna, i stället för att bara ställa in webroot till den nya webbplatsen för domänen. I övrigt, från Aleborg tiden -> 2013

 by Fredrik
Supporten långsammare

Fungerar på det hela taget helt ok. Dock är supporten den sista året/halvåret avsevärt sämre än tidigare. Den så kallade livechatten är oftast stängd numera, och enklare frågor tar över en vecka att få svar på. Klart minus mot fornstora dagar men ändock godkänt.

 by Dennis
Mycket bättre nu än innan

Binero har helt klart haft en svacka med långsamma servrar och mycket strul med byte från gammal till ny kontrollpanel. Det var dock förr. Nu har de höjt priset (även om det knapps märkt) och jag tycker webbhotellet förtjänar 5 poäng nu eftersom det fortfarande är billigt och har det senaste halvåret fungerat klockrent.

 by Jerry
bra

Bra webbhotell helt enkelt har inte haft problem med min hemsida hos dem. kontrollpanelen är lite långsam ibland men allt annat bra

 by Jenny S.
Helt okej

Använt Binero för vårt företags hemsida och det har fungerar helt okej sett till en längre tid. Lite problem då och då men något man tyvärr ofta får stå ut med på vanliga webbhotell.

 by Emil
Oftast väldigt bra

Binero fungerar oftast väldigt bra men de har haft lite för mycket driftstörningar. Nu verkar det som de är tillbaka på vägen igen och har fungerat bra för mig länge nu.Bineros kontrollpanel hade jag också önskat var bättre. Onödigt mycket Ajax.

 by Nicklas
Kunde varit bättre

Jag var kund ganska länge hos Binero och det var väldigt bra i början. Tyvärr blev det sämre och jag bytte till City Network i slutet av 2012 och är heljnöjd. Vad jag läst om Binero under 2013 så är jag glad att jag inte stannade kvar. Synd då det är ett webbhotell med potential. Hoppas de blir bättre.